nedjelja 19.10.2014. // 19h // LGBT centar, Petrinjska 27
Fotke su vam mutne? Uvijek odrežete glavu? Zašto od tog flasha fotka toliko blješti? Kako ugurati toliko ljudi u kadar? Zašto je pozadina progutala ljude? Hm, treba li gledati u fotić za vrijeme fotkanja? Pozivamo vas na foto radionicu u kojoj ćemo proći osnovne pojmove u fotografiji, stilove i načine slikanja u različitim uvjetima, kompoziciju kadra tj. slike, funkcije i korištenje kako profesionalnih fotoaparata tako i user-friendly tzv. point-and-shoot fotica i/ili mobitela.

Zbog malog broja sati fokus će biti na snalaženju u određenim situacijama i prostorima te kako napraviti najbolju moguću fotografiju s datom opremom. Nakon uvodne prezentacije te teorijskog dijela imat ćemo tzv. malu praksu, stoga molimo sve koji imaju fotoaparate/mobitele (ma kakvi god oni bili) da ih donesu sa sobom. Ako nemate fotić, nemojte da vas to spriječi, dođite! Imamo dodatnih fotića za korištenje, organizirat ćemo se. 🙂
Radionicu vodi Tina Kadoić. Radionice su besplatne.

Prva radionica trajat će dva i pol sata, a drugi termin (satnica po naknadnom dogovoru) će trajati 3 sata na nekoj na vanjskoj lokaciji koju ćemo također naknadno dogovoriti. Na vanjskoj lokaciji ćemo primjenjiavti naučeno na teorijskoj nastavi.

Molim vas da se prijavite na kontra@kontra.hr ili 098 420 942, te javite da li imate fotić.
Također, na tim kontaktima možete dobiti dodatne informacije.
Radionice su besplatne.