23.6.2014. // 19h // LGBT centar-Petrinjska 27

Skoči i ti u qSPORT LjUZ – Ljeto u Zagrebu!
Dok neke čekaju Ibiza, Sejšeli i Zrće, mi se spremamo za zagrebačko ljeto! Vjerujemo da i ljeto na kontinentu može biti zabavno, i to u sportskom duhu. Ako ste u Zagrebu tokom ljetnih mjeseci, pridružite nam se u druženju uz neke od aktivnosti: bicikliranje, rolanje, nogomet, cross fit, vježbe istezanja, trčanje, plivanje, pohodi na Medvednicu te nezaobilazni piknici na zagrebačkim zelenim oazama. Želimo čuti i vaše sportske ideje i prijedloge, tako da nam ljeto bude raznoliko i šaroliko, za svakog/u ponešto.

Kako bi suzbile/i frustracije oko ostanka u metropoli, želimo se grupno organizirati za ljetne queer sportske aktivnosti te vas pozivamo da 23.6. u 19h dođete na druženje u LGBT centar pa da vidimo što želimo, čemu se nadamo, koliko nas ima za predstojeće qSPORT LjUZ!
Pričat ćemo o mogućim aktivnostima pa nas zanima koliko vas je zainteresirano za sportsko ljetovanje. Također, za predah od Zagreba, dio qSPORT ekipe odlazi na viški plivački maraton, dođite i počujte nešto više i o tome! Vidimo se!

Info: info@qsport.info