Dragi i drage,
svi/e kojima je dosta diskriminacije, šikaniranja, prezira i šutnje, sve kojima je dosta nepravde, nabacivanja metaforičkim i stvarnim kamenjem, vrijeme je za revoluciju.
Lezbijska grupa Kontra, Iskorak – Centar za prava seksualnih i rodnih manjina i udruga Domine iz Splita organiziraju drugi po redu Split Pride.

LGBT Pride je prosvjedni marš za prava lezbijki, gej muškaraca, biseksualnih osoba i transrodnih osoba koji se održava diljem svijeta od 1970. godine kao obljetnica događaja ispred njujorškog kluba The Stonewall Inn koji se smatra početkom suvremenog pokreta za zaštitu ljudskih prava LGBT osoba.

Podržite svoje prijateljice, prijatelje, sinove, kćeri, braću i sestre, susjede – lezbijke, gejeve, biseksualne i transrodne osobe. Podržite sami sebe – izađite iz ormara, jer u ormarima se ne snivaju, ni ne rađaju revolucije! Pokažite da je borba za prava LGBT osoba borba za ljudska prava – borba za vaša i naša prava.
Kontra, Iskorak i Domine pozivaju sve hrabre, moćne i odlučne na volontiranje prilikom organizacije drugog  Split Pride-a 2012.
Volontiranje može uključivati: pomoć u organizaciji popratnog programa (organizacija radionica, diskusija, filmskih projekcija, izložbi, tribina, konferencija itd.), pomoć pri organizaciji Pride povorke (izrada transparenata i ostalih rekvizita, redarenje unutar Pride povorke, pribavljanje dozvola, briga o gostima iz inozemstva itd…)
Pozivamo vas da se prijavite za volontiranje na e-mail: kontakt@split-pride.net te na mob: 098 238 308 ili 095 444 00 40. Prilikom prijavljivanja navedite svoje ime, e-mail i broj mobitela da Vas možemo kontaktirati.

Srdačan pozdrav,
Sanja Juras, koordinatorica Lezbijske grupe Kontra
Edo Bulić, koordinator Iskoraka
Mirjana Kučer, izvršna koordinatorica udruge Domine