15.4.2011. // 18h // Kontra
Evo nas opet… Početak proljeća… Sunce, visibabe, zumbuli, tulipani… i još jedna grupa za roditelje lezbijki, gejeva i biseksualnih osoba… Pričat ćemo o starim i novim temama: o coming outu djece i roditelja, kako odgovarati na dosadna pitanja rodbine, susjeda i ostalih, o podršci djeci i roditeljima u homofobnom društvu, o predrasudama i stereotipima u koje se neprestano sudaramo, o (ne)prihvaćanju seksualne orijentacije i/ili identiteta, o onom što nas tišti i mori ali i onom na što smo ponosne/i.

Teme nisu zadane, razgovarat će se o temama i pitanjima koje će inicirati sami roditelji. Stoga, pozivamo sve roditelje koji imaju nedoumica, žele dobiti informacije ili jednostavno žele ispričati svoju priču i podijeliti iskustva da nam se pridruže.

Grupa podrške će se održatu 15.4.2011. u 18 h u Kontri.

Pozivamo i roditelje i djecu! Za vrijeme trajanja grupe mi djeca organizirat ćemo neformalno dječje druženje uz čašicu razgovora. : ) 

Kako bi znale broj sudionika/ca, molimo zainteresirane roditelje da se jave na sljedeće kontakte: savjetovaliste@kontra.hr i 098 420 942. Trebate li informacije, na istim smo kontaktima.