Svaki prvi i treći petak u mjesecu u MAMI

LezBIjska druženja i diskusije

(xx kromosom only)

zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript Organizatorice: Angelina Jolie Fan Club ( koza_roza@yahoo.com )
 u opuštenoj atmosferi gledajte fimove, serije, družite se, upoznavajte, diskutirajte, učite i što god vam još padne na pamet!

Iz potrebe za proširivanjem i obogaćivanjem sadržaja namijenjenih djevojkama/ženama alternativnih seksualnih opredjeljenja i izbora, davne 2003. okupila se grupica entuzijastica koja se, ne bi li namamile što više djevojaka, nazvala Angelina Jolie Fan Club i prionula organizaciji druženja koja se odvijaju dvaput mjesečno (svakog prvog i trećeg petka u mjesecu) u popularnom prostoru Net kluba Mama (Preradovićeva 18).

Cilj AJFC-a je potaknuti interakciju, druženje, zajedničko osmišljavanje diskusija i projekcija. Uz projekcije popularnih, kultnih i/ili umjetničkih filmova/serija (The L Word, Sugar Rush), AJFC je vječno željan stimulativne interakcije, pa su se tako u okviru diskusija do sada tematizirali – ili će se tek tematizirati – najrazličitiji aspekti lezBIjske egzistencije – lezBIjski identiteti, lezBIjstvo unutar popularne kulture, lezBIjska književnost i umjetnost, lezBIjska pornografija, siguran seks, coming out, hrvatske lezBIjske prakse nekad i danas, lezBIjstvo i majčinstvo, savjetovalište za roditelje i prijatelje, nasilje nad lezBIjkama, zakoni i pravna pomoć, diskriminacija unutar LGBT zajednice (bifobija, transfobija, seksizam, lookism, ageism), sport, aktivizam, i druge. Bilo je i bit će i literarnih, glazbenih i drugih umjetničkih radionica – a prostor za prijedloge (i vođenje radionica/diskusija) svakoj je sveudilj otvoren.