Radionica fotografije-2.dio
Ostalo
Nakon teorijskog dijela foto radionice, idemo dalje! Početkom studenog ćemo imati praktičnu nastavu, odnosno krećemo u grad na zajedničko fotografiranje. Slobodno nam se pridrižite bez obzira jeste li sudjelovali/e na prvom dijelu. Radionica je besplatna. Info i prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Vidimo se!
 
Sportski vikend
Ostalo

Dođite na sportski vikend! QueerSport Weekend desit će se u Zagrebu 24.-26.10. Ovaj vikend imat ćete prliku natjecati se na ženskom košarkaškom turniru, sudjelovati na badmintonskim i plivačkim treninzima, zaplesati u paru na LGBTIQ plesnom tečaju, okrijepiti se na brunchu, informirati se i podijeliti svoja iskustva na prezentacijama i diskusijama, pogledati izložbu "Maraton na iglama" te se zabaviti na Warm Up tulumu i QueerSport Partyju! Detaljan program možete vidjeti na www.qsport.hr

Više...
 
Radionica fotografije
Ostalo

nedjelja 19.10.2014. // 19h // LGBT centar, Petrinjska 27
Fotke su vam mutne? Uvijek odrežete glavu? Zašto od tog flasha fotka toliko blješti? Kako ugurati toliko ljudi u kadar? Zašto je pozadina progutala ljude? Hm, treba li gledati u fotić za vrijeme fotkanja? Pozivamo vas na foto radionicu u kojoj ćemo proći osnovne pojmove u fotografiji, stilove i načine slikanja u različitim uvjetima, kompoziciju kadra tj. slike, funkcije i korištenje kako profesionalnih fotoaparata tako i user-friendly tzv. point-and-shoot fotica i/ili mobitela.

Više...
 
Održan okrugli stol-Sankcioniranje nasilja iz mržnje u hrvatskom zakonodavstvu i praksi
Pravni tim
Srpski demokratski forum, Lezbijska grupa Kontra i Udruga žena Romkinja Bolja Budućnost organizirale su 15.20.2014. okrugli stol s temom "Sankcioniranje nasilja iz mržnje u hrvatskom zakonodavstvu i praksi". Pogledajte fotografije!
 
Radionica: samopouzdanje
Savjetovalište

Datum: 20.10.2014.
Trajanje: 20-21.30h
Lokacija: LGBT centar, Petrinjska 27
Kakve životne puteve nam utire vlastito samopouzdanje? Znaš li se zauzeti za sebe? Možeš li jasno izreći svoje mišljenje? Kročiš li hrabro kroz život? Što misliš o sebi i svojim kvalitetama i manama? Kako doživljavaš uspone i padove u životu?

Više...
 
Okrugli stol povodom izmjena Kaznenog zakona
Pravni tim

SVIM MEDIJIMA, 13.10.2014.
Srpski demokratski forum, Lezbijska grupa Kontra i Udruga žena Romkinja Bolja Budućnost pozivaju Vas na okrugli stol s temom "Sankcioniranje nasilja iz mržnje u hrvatskom zakonodavstvu i praksi" koji će se održati 15. listopada 2014. u prostoru Srpskog demokratskog foruma, Draškovićeva 25, Zagreb, od 10:00 do 11:30 sati. Na okruglom stolu ćemo raspravljati o sankcioniranju nasilja iz mržnje prije i nakon usvajanja novog Kaznenog zakona, a u svjetlu izrade Konačnog prijedloga izmjena i dopuna Kaznenog zakona od strane Ministarstva pravosuđa i njegovog upućivanja u saborsku proceduru.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 89

Lezbijska grupa Kontra

Zagreb, Hrvatska
tel/fax: 385 1 457 33 72
Pravna pomoć
radnim danom od 10 - 18h
098 238 308
Savjetovalište
za lezbijke i biseksualne žene
svaki dan 098 420 942
pon i čet od 18 - 20h
091 457 33 72

Kontra je članica:
 

Financijska potpora: