Grupa podrške za roditelje lezbijki, gejeva, biseksualnih i transrodnih osoba
Savjetovalište

nedjelja 27.4.2014. // 18h // LGBT centar-Petrinjska 27

Dovedi mamu i/ili tatu ili bilo kojeg/u člana/icu obitelji na druženje i grupni razgovor koji moderira psihologinja. Cilj je međusobna razmjena iskustva i podrška. Ovo je pravo mjesto za pitanja i nedoumice. Teme stare, a i nove: coming out, aspekti (ne)prihvaćanja seksualne orijentacije i/ili identiteta djeteta, problemi u obitelji, (ne)prihvaćanje okoline, predrasude i stereotipi na koje nailaze LGBT osobe i njihovi roditelji.
Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , 098 420 942

 
Sviraona by Dragana
Ostalo
petak 25.4.2014. // 21h // LGBT centar-Petrinjska 27
Dođite na zagrijavanje pred petkovni izlazak! Pripremamo iznenađenje. Pravi muzički tobogan! Predstavljamo Draganu koja će presti po žicama te glasovno izvoditi glazbene numere. Na pladnju nudimo pjesme klasičnog i ex-yu rocka te nostalgičnog popa. Dođite, zanjišite bokovima i zapjevajte jer u petak zvijezde pjevaju u LGBT centru.
Za bacanje pripremite grudnjake, gaće i kovanice.
 
igraona za velike: fotke iz djetinjstva
Ostalo
Pon 14.4.2014. // 19h // LGBT centar-Petrinjska 27

Donesite svoje fotke iz djetinjstva pa ćemo se uz druženje i čaj smijati i prisjećati starih dana. Kako smo izgledali/e nekad, što smo radili/e tada, u što su nas roditelji oblačili, tko smo bili nekad, a što danas, gdje su danas te osobe sa slika... Prelistajte stare albume i donesite vaše najbolje fotke!
 
FOREPLAY badmintonski turnir
Ostalo

 U subotu 12.4. FOREPLAY badmintonski turnir Neformalni amaterski mini badmintonski turnir qSPORT-a i druženje, sudjelovanje besplatno, više jakosnih skupina...
Sve info na http://www.qsport.hr/badqs2014.html

Više...
 
Nedjeljna seksualna misao: seksualni pregovori
Ostalo

nedjelja 13.4.2014. // 19h // LGBT centar-Petrinjska 27

Diskusija o našim pregovorima u seksualnim odnosima. Što tražimo, gdje su naše granice, dokle idemo, što očekujemo a što prihvaćamo. Koliko se dajemo, a koliko i što želimo od drugih osoba? Toliko pitanja! Zato dođite na nedjeljnu misu!

 
Razgovor na temu: Lezbejski partnerski odnosi
Savjetovalište

5.4.2014. // 12-15h // LGBT centar-Petrinjska 27
 
Pozivamo vas na razgovor na temu Lezbejski partnerski odnosi koji će facilitirati Tijana Popivoda, konsultantkinja Savetovališta za lezbejke i biseksualne žene Novosadske lezbijske organizacije (NLO).
Ukoliko želite da naučite nešto više o sebi i tome kako da sa više znanja ulazite u odnose i dalje ih razvijate, ovo je prilika za vas. Govorićemo o fazama lezbejskih partnerskih odnosa, emotivnoj zavisnosti, o tome kako da živimo sa našim razlikama, o konfliktima i kako da ih na konstruktivan način rešavamo, o autonomiji i granicama. Razmenićemo iskustva o našim strepnjama, teškoćama i radostima u partnerskim odnosima, kako bi stekle nova znanja i veštine da se sa njima nosimo u budućnosti.  Razgovor je namenjen svima koje imaju iskustva lezbejskih odnosa, ili teže istim :).

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 84

Lezbijska grupa Kontra

Zagreb, Hrvatska
tel/fax: 385 1 457 33 72
Pravna pomoć
radnim danom od 10 - 18h
098 238 308
Savjetovalište
za lezbijke i biseksualne žene
svaki dan 098 420 942
pon i čet od 18 - 20h
091 457 33 72

Kontra je članica:
 

Financijska potpora: