22.12.2014. // 20h // LGBT centar-Petrinjska 27
Boli vas glava od blještećih lampica? Od zvončića vam stradali bubnjići? Dosta vam je crvenih djedova i bijelih filmova, napasnih reklama, sretnih obitelji s TV ekrana? Kriza vas hvata od lavine kolača? Imamo savršen lijek za vas! Kontra vas poziva na druženje pod nazivom Sklonište od blagdana!
Dođite i veselite se sa svojom LGBT obitelji, u sigurnoj oazi, daleko od blagdanskog svijeta. Bit ćemo ljepše/i od svakog filma, od svake reklame. Budimo sunce jedni/e drugima! Pružimo si ruke podrške i budimo jedni uz druge dok traje nepogoda zvana jingle bells. Opustite se s nama, te napunjenih baterija uronite u obiteljske obaveze.
Zabavu garantira Mirta koje će glasom i gitarom pomoći da što lakše zaboravimo ludilo koje hara gradom. U vidovitom kutu vas čeka An San – žena koja kroz maglu vidi što se zbiva u budućnosti, pa će u tom duhu proricati što vas čeka u 2015. Pleasči/ce qSporta će nabaciti par koraka da ugriju podij a Slasta Femy donosi nešto u obliku kolača. Bit će i tombola da unesemo malo neizvjesnosti i napetosti. Želite li i vi nečim doprinijeti, samo se javite!

Cijena je 0 kn, u to je uključen čaj po želji u neograničenim količinama. Ponuda vrijedi samo ako dođete na druženje. U slučaju da ne dođete, ne garantiramo dobitak od 0 kn.

Veselimo se druženju! Čekamo vas u LGBT centru, u Petrinjskoj 27.
Info: kontra@kontra.hr