5.1.2014. // 18h // LGBT centar-Petrinjska 27

Svi/e koji volite filmove i želite se okušati u pisanju scenarija, režiji, kameri, glumi ili nekoj drugoj ulozi u fimu, svi koji već možda imate ideje za svoje filmove, ali fali vam ekipa za realizaciju, svi koji se želite družiti i učiti sa nama!
Dana 05.01.2014. u nedjelju u 18h, u prostorijama LGBT centra u Petrinjskoj 27, napokon krećemo s POČETNOM RADIONICOM KRATKOG FILMA.

Prve tri nedjelje u 2014. godini: 05.01., 12.01. i 19.01. od 18h-21h, u prostorijama LGBT centra u Petrinjskoj 27, imat ćemo uvodna predavanja o scenariju, fotografiji, kameri i drugim osnovnim filmskim pojmovima.
Nakon toga snimamo naš zajednički kratki film (ili više njih 😉 – igrani, dokumentarni, eksperimentalni, po želji – a sa snimljenim materijalom idemo još na predavanja o montaži i postprodukciji.
(za snimanje i kasnija predavanja naknadno ćemo zajedno dogovoriti termine)

Radionica funcionira na principu dobrovoljne razmjene znanja, nemamo profesionalnih predavača/ica, ali imamo vrijedne entuzijaste/kinje, ono što ne znamo, zajedno ćemo naučiti, za opremu se snalazimo svakako, svi/e su pozvani uključiti se i dati svoj doprinos, radionica je besplatna, ideja je da se družimo i zajedno učimo!

Dakle, nedjelja, 05.01. u 18h, Petrinjska 27!

Info: lgbtcentar@gmail.com