Web: http://www.jednakost.hr/

Dogodilo se ono čemu se nismo nadale/i. Vlada Republike Hrvatske odlučila je staviti pitanje ljudskih prava na glasanje. Nakon marša za bračnu jednakost koji je organiziran kao reakcija na inicijativu U ime obitelji, došao je trenutak za nove akcije.
Pripremljen je plan za kampanju kojom ćemo širiti poruke o jednakosti LGBT osoba, osnažiti zajednicu, poticati izlazak na referendum i glasanje protiv uvođenja diskriminatorne odredbe u Ustav. Kampanja se sastoji od širokog spektra aktivnosti u kojima možete sudjelovati.

Uskoro organiziramo prezentaciju ciljeva i aktivnosti kampanje. Stoga pozivamo osobe i organizacije iz cijele Hrvatske da nam se pridruže u kreiranju i provođenju kampanje. Prezentacija će se održati na internetu jer kampanja sadrži aktivnosti koje ćemo zajednički organizirati na nacionalnoj razini. Želimo dati priliku za sudjelovanje osobama iz različitih mjesta u Hrvatskoj. Tijekom prezentacije moći ćete postavljati pitanja vezana za kampanju te davati prijedloge za buduće akcije. Dobrodošla je svaka osoba i organizacija koja želi pridonijeti borbi za jednakost.