Predstava Krletka održat će se u Kazalištu Kerempuh, Ilica 31, Zagreb, 24.10.2013. u 20.30h.

Ulaz je besplatan. Molimo vas da rezervirate svoju ulaznicu ovdje (broj ulaznica je ograničen)
U predstavi se radi o sinu gej para koji organizira upoznavanje svojih očeva s konzervativnim roditeljima buduće supruge. Želja sina da predstavi očeve dovodi do neizbježnih i smiješnih komplikacija koje pokazuju licemjerje, dvostrukost morala. ‘Krletka’ je prostor igre koji je unutar kaveza spletenog od svojih žičica koje štite od vanjskog svijeta nes(p)retnim slučajem okolnosti zarobio doista različite ljude, s nespojivim moralnim, svjetonazorskim i političkim uvjerenjima.

Kazalište je ovdje izvanredan teleport izravno u svijet „drugačijeg“, mogućeg, a komedija jedno od najreakcionarnijih i najmoćnijih sredstava komunikacije danas. Predlošci su jasni – svijet  je prepun lažljivaca, glupana, bahatih gramzivaca, svakojakih fanatika i političkih, korporativnih reptila. Što im se više smijemo, to će prije nestati (Krešimir Dolenčić).

Više o predstavi možete pogledati ovdje.

Autor: Jean Poiret
Redatelj: Krešimir Dolenčić
Scenografkinja: Marta Crnobrnja
Kostimograf: Neven Mihić
Koreograf: Dinko Bogdanić

Uloge: Željko Königsknecht, Hrvoje Kečkeš, Mario Mirković, Ivan Đuričić, Luka Petrušić, Borko Perić, Velimir Čokljat, Maja Posavec, Filip Detelić, Edo Vujić, Branka Trlin, Ana Maras Harmander i Linda Begonja

Pozivamo vas da nam se pridružite u gledanju Krletke.