Prve dvije osobe koje se jave na e-mail kontra@kontra.hr dobit će po 2 ulaznice burlesku 8.10.!

08.10.2011.::20.30h::Studio Smijeha::Vlaška 92
BURLESQUE CABARET SHOW with Sade O’Sapphic (Irska)

Ludi show Burlesque, Pin Upa, Cabareta i Stand Upa! Večer provokativne burlesque, pin upa, striptiza i humora koji pomiče granice. Uz posebnu gošću iz Irske – Burlesque kraljicu Sade O’Sapphic,
ovu večer začinit će i stand up komičari Andrea Andrassy i Goran Furjan!
Voditeljica večeri Marina Orsag!

Svi izvođači biti će u sexy burlesque odjeći!

Info i rezervacije na ulaznice@studiosmijeha.hr ili 099 7980 076. Upad 30kn! Prošli puta je klub bio rasprodan u tri dana! Požurite s rezervacijama!

15.10.2011.::15h::Studio Smijeha::Vlaška 92
BURLESQUE PIN UP RADIONICA sa Sade O’Sapphic – Burleque Diva iz Irske!

Burleskni razgovori, Tassel Twirling i seksi skidanje najlonki sa Sade O’Sapphic.

Ovaj je tečaj namjenjen početnicama koje se žele dobro zabaviti, upoznati nove ljude, isprobati nešto novo i uživati u vlastitoj individualnosti!

Prijave i info na: 01 5588 980 ili info@studiosmijeha.hr

Australska zvijezda burleske, Sade O’Sapphic očarava publiku svojim seksi, senzualnim i profinjenim umijećem burleske još od 2004. godine.
Bez riječi je ostavila kritičare i fanove iz Chicaga, Berlina, Sydneya, Melbournea i svih kutaka Irske, na pozornici i na filmu.

Ova je ljubiteljica naljepnica za bradavice jednostavno zaljubljena u disciplinu “tassel twirling”, a seksi ples koji izvodi dok to radi donio joj je titulu najbolje tassel twirlerice u Irskoj.

Sade O’Sapphic svojim performansom donosi večer koja obećava uzbuđenje i oduševljenje…

Tri i pol sata radionice za 50eur – ograničeno na 10 polaznica!

U cijenu je uključena knjižica, naljepnica sa imenom, umjetne trepavice, samostojeće čarape i čaša šampanjca!

Sade O’Sapphic i sama radi svoje naljepnice za bradavice, koje možete kupiti narudžbom (ako naručite na vrijeme), ili ih naručiti od nje osobno, u kojem slučaju će vam biti poslane poštom.

SAMO ZABAVA!

Ovaj je tečaj namjenjen dobrom zabavljanju! Neovisno o tome motivira li vas vaša unutarnja diva, ili želja da zadivite svoju bolju polovicu novim seksi umijećem, ovaj je tečaj idealan za oslobađanje seksi žene u vama.
Ovo je početnički tečaj koji pokriva sva područja burleske, neovisno o tome jeste li samo znatiželjne ili želite izvoditi ove točke za druge.
Uz burlesku ćete se dobro zabaviti i osjećati se prekrasno.
Uživajte u ženskom razgovoru sa šarmantnom, energičnom i zavodljivom Sade O’Sapphic, i upoznajte nove, zanimljive ljude, a sve to ispijajući šampanjac.