27.9.2011.

Grije nas nisko post ljetno sunce, službeni početak jeseni otvara nam vrata, smeđe žuto lišće igra se pod našim nogama, ljetna shema odlazi i maše nam u suton…  Idealan trenutak za novi početak. Nije školska godina ali nudimo nešto drugo. Pozivamo vas u Kontru na jesenske razgovore, druženja, grupisanja ili kako god to nazvale. Teme su raznolike i šarene kao duga.

Sudionice ste vi, bez obzira da li želite pričati, šutjeti, predlagati teme, postavljati pitanja – u svakom slučaju dio ste ekipe.  Možemo pričati o svim vremenima (od prošlost do budućnost), lakim i teškim temama, problemima, veseljima, okrutnoj stvarnosti, homfobiji, strahovima, vlastitim borbama i pobjedama. Možemo piti čaj, jesti keksiće i žaliti se na današnji grozan dan na poslu ili se veseliti sutrašnjem date-u. Možemo samo slušati jedna drugu ili se smijati. Možemo se upoznavati i širiti krug prijateljica. Možemo pričati o bendovima, muzici i knjigama. Možemo otvoriti ladice koje dugo nismo. Možemo zajedno izaći van u izlazak. Možemo svašta. O tome više nećemo u ovom pozivu. Ostaje da nam se javite.

Pružamo siguran prostor za izražavanje, razgovor, šutnju i sve ostale kreativne radnje. Grupa će se održavati u kontinuitetu jednom na tjedan. Vrijeme i dan odredit ćemo naknadno.
Pozivamo žene da nam se jave i postanu sudionice grupe. Nakon što oformimo grupu, ista će biti zatvorena za nove članice. Kako bi se održalo povjerenje i kvalitetan rad, važno je da u grupi sudjeluju iste osobe. Grupa će imati moderatoricu koja će po potrebi usmjeravati komunikaciju.

Grupa je otvorena za žene. Molimo da se prijavite do 15.10.2011.

Info i prijava: 098 420 942 i savjetovaliste@kontra.hr.