15.7.2011.::18H::KONTRA
Unatoč toplotnom valu, još nema odmora. Roditelji LGB osoba ne spavaju. : )
Pozivamo vas 15.7.2011.na ljetnu grupu roditelja lezbijki, gejeva i biseksualnih osoba. Japanke na noge i hitro do Kontre u petak!

Dragi roditelji, dođite, pričat ćemo, izmjenjivati iskustva, raspravljati… Teme nove i stare: coming out, aspekti (ne)prihvaćanja seksualne orijentacije i/ili identiteta djeteta, problemi u obitelji, (ne)prihvaćanje okoline, predrasude i stereotipi na koje nailaze LGB osobe i njihovi roditelji te kako se postaviti u takvim situacijama. Želimo razgovarati o pozitivnim primjerima prihvaćanja kako bi pružili podršku svim roditeljima. Teme nisu zadane, razgovarat će se o temama i pitanjima koje će inicirati sami roditelji. Stoga, pozivamo sve roditelje koji imaju nedoumica, žele dobiti informacije ili jednostavno žele razgovarati da nam se pridruže.
I da, pozivamo djecu, rođake/inje svih vrsta i koljena, kume/ove i prijatelje/ice LGB osoba da nam se također pridruže u paralelnom malom druženju!
Kako bi znale broj sudionika/ca, molimo zainteresirane roditelje da se jave na sljedeće kontakte; savjetovaliste@kontra.hr i 098 420 942.