Dragi i drage,

Kontra, Iskorak i Domine pozivaju sve hrabre, moćne i odlučne na prvi Split Pride koji će se održati 11.lipnja 2011. s početkom u 14 sati. Povorka kreće ispred Đardina, ulicom Kralja Tomislava, Marmontovom ulicom, zatim Rivom do zgrade ”Banke” (središnji dio Rive predviđen za održavanje sličnih manifestacija) gdje će se održati Pride program u trajanju od 2 sata. U Split se kreće ujutro, a vraćamo se u Zagreb nakon završetka Pride programa i osvježenja u sigurnom prostoru.

Za sudionike/-ce iz Zagreba osigurali smo vodu i vegetarijanske sendviče na polasku i povratku iz Splita. Volonteri/-ke Split Pride-a bit će zaduženi/-e za animiranje i informiranje sudionika/-ca iz Zagreba.

Podržite svoje prijateljice, prijatelje, sinove, kćeri, braću i sestre, susjede – lezbijke, gejeve, biseksualne i transrodne osobe. Podržite sami sebe – izađite iz ormara, jer u ormarima se ne snivaju, ni ne rađaju revolucije! Pokažite da je borba za prava LGBT osoba borba za ljudska prava – borba za vaša i naša prava.

Podržite Split Pride svojim dolaskom. Za sve detalje javite nam se na mail kontakt@split-pride.net. Prilikom prijavljivanja navedite svoje ime. Molimo sve zainteresirane da se jave na navedeni mail zbog organizacijskih potreba.

Srdačan pozdrav.

PS: Zamolili bismo Vas da prosljedite ovaj mail na Vaše mailing liste ili da ga objavite na Vašim web portalima. Unaprijed zahvaljujemo.

SPLIT PRIDE 2011
kontakt@split-pride.net
www.split-pride.net

Organizatori/ce:
– Domine | www.domine.hr
– Kontra | www.kontra.hr
– Iskorak | www.iskorak.org