6.5.2011.::18h::Centar za ljudska prava (Zgb)

Ponovno u akciji! Roditelji LGB osoba u Kontri! Ovaj put pozivamo i širu obitelj – sestre, braću, tetke, stričeve, nećakinje, bake, dede pa i prijatelje/ice! Sve/i na grupu! Teme stare i nove: coming out, dosadna pitanja rodbine, susjeda i ostalih, podrška djeci i roditeljima u homofobnom društvu,  predrasude i stereotipi koji nas bombardiraju, (ne)prihvaćanje seksualne orijentacije i/ili identiteta,  te sve što nas muči ali i usrećuje.
Teme nisu zadane, razgovarat će se o temama i pitanjima koje iniciraju same/i sudionice/i grupe. Stoga, pozivamo sve roditelje, bake, dede, ujake, ujne, bratiće, sestrične i ostalu rodbinčad koji/e imaju nedoumica, žele dobiti informacije ili jednostavno žele ispričati svoju priču i podijeliti iskustva da nam se pridruže.

Grupa podrške će se održatu 6.5.2011. u 18 h u Centru za ljudska prava.
Pozivamo i djecu! Za vrijeme trajanja grupe mi djeca organizirat ćemo neformalno dječje druženje uz čašicu razgovora. : )
Kako bi znale broj sudionika/ca, molimo zainteresirane roditelje da se jave na sljedeće kontakte: savjetovaliste@kontra.hr i 098 420 942. Trebate li informacije, na istim smo kontaktima.