Obavještavamo vas da je otvorena Lavina (www.lavina.com.hr), novi projekt Iskoraka (www.iskorak.org) koji okuplja ljude sa željom za promjenu Hrvatske u bolju zemlju za LGBT. U zajedničkim misijama agentice i agenti Lavine čine dobra dijela, liječe homofobiju i stvaraju gay friendly atmosferu.

Agentice i agenti Lavine djeluju kroz misije koje zajedno osmišljavaju i provode. Nenasilne, kreativne, zabavne i korisne za LGBT, misije žele potaknuti Hrvatsku da prihvati ljubav. Kada se dvije osobe vole, to je predivna stvar, nitko ne smije osuđivati ljubav, niti jedan pojedinac, niti jedan zakon.

Misije mogu biti jednostavna dobra dijela kao pokloniti čokoladu dvijema curama koje su u vezi, zato što se vole. Agenti/agentice koji prihvate tu misiju pronašli bi par i darovali im čokoladu. Bili bi smo bogatiji za parove cura koje su sretno jer netko cijeni njihov odnos.

Ili dijeljenje informativnih letaka u poštanske sandučiće, jer mnogi naši sugrađani nisu dovoljno educirani o LGBT-ima. Želimo provoditi i gerila akcija, poput flashmoba: agenti i agentice povedu osobu istog spola na jednm mjestu, svi u isti trenutak se uhvate za ruke, zagrle ili poljube. Svakodnevna slika su heteroseksualni parovi kako izmjenjuju nježnosti, zašto to ne bi mogli i homoseksualni parovi?

Provodit će se misije koje agentice i agenti najviše žele provesti. Sigurno će biti misija koje zahtjevaju samo par klikova mišem tako da u Lavini mogu sudjelovati svi koji žele nešto učiniti. Hoćeš li se ti pridružiti?         

Više informacija na www.lavina.com.hr