Ako si transrodna, transeksualna ili interseksualna osoba, i želja ti je povezati se s drugima, razmijeniti iskustva, imati mjesto gdje možeš postavljati pitanja bez straha od diskriminacije i nerazumijevanja te dobiti informacije o pitanjima roda i spola te drugim temama od značaja – registriraj se na Trans Forum.

Rodni i spolni identitet i izražavanje osnova su diskriminacije, psihičkog i fizičkog nasilja, te predrasuda i stereotipa. Kao transrodne, transeksualne i interseksualne osobe posebno smo stigmatizirane i marginalizirane u društvu te teško nalazimo potrebne informacije i podršku. Cilj pokretanja ovoga foruma je osnaženje i osiguranje osnovnog sistema podrške, informiranja i razmjene iskustava za trans osobe. Također, na Forumu se mogu postaviti i pitanja stručnim osobama: psiholozima/ ginjama i savjetnicima/ cama za Trans pitanja. Jednom mjesečno, ovdje će se naći i edukativno-informat ivni materijali (brošure, tekstovi i sl.) na temu spola, roda, spolnog i rodnog identiteta/izraž avanja, transrodnosti, transeksualnosti i slično.

Forum je namijenjen svim osobama iz regije, ali naravno da su i sve druge osobe dobrodošle, gdje god se nalaze ili možda samo putuju.

Registrirati se na Trans Forum možete ovdje ili preko stranice www.lori.hr.

Želimo vam da uživate na Forumu, nađete potrebne informacije i/ili podršku te puno korisnih razgovora.

Vaš LORI tim i suradnice/i