Udruge UKE (www.uke.hr) i K-zona (www.cunterview.net) u partnerstvu sa SC Kulturom promjene organiziraju festival posvećen ženskom stvaralaštvu: Vox Feminae Fest.

Vox Feminae fest održat ce se od petka 12. do nedjelje 14. listopada 2007. u prostorijama Studenskog centra u Zagrebu.
U tri dana festivala ugostit ćemo Upstage kolektiv sa sjedištem u Novom Zelandu, band iz Nizozemske Suicidal Birds, radionice (free software, DIY, body-painting, ples), Linux install party, kreativnu sobu (izrada i apliciranje prišivaka i poruka na odjeću…), filmski feminae program, performanse, izložbe, predstavljanje svjetskih feminea i girrrl web portala, časopisa, fanzina, inicijativa i kolektiva, proizvođače zdravog duha i hrane, avangardno modni glazbeni program, dj/vj feminae doživljaj, društvenu igraonicu, žene biraju plesnjak i puno dobre energije.

Na portalu www.cunterview.net postepeno ce se već od lipnja predstavljati sve umjetnice, materijali za radionice i kolektivi koji sudjeluju na festivalu.

Na www.voxfeminae.net biti ce raspisani natječaji za vj-ing, dj-ing i performanse, a ovo je svakako i najbolje mjesto za pravovremeno chekiranje detaljnog programa.

Kontakt:

Tanja Topolovec, ttopolovec@gmail.
Gabrijela Ivanov, gabrijela.ivanov@gmail.com