U sklopu Kampanje Obitelj bez predrasuda Udruge LORI i ALARM javnosti će predstaviti FORUM KAZALIŠNU PREDSTAVU: Hoće li biti drugačije kad im kažem da sam gej?
Predstava će se održati u Rijeci, na Koblerovom trgu, 25. srpnja s početkom u 19.00 sati.
Predstava Hoće li biti drugačije kad im kažem da sam gej? predstavlja poseban oblik interaktivnog scenskog izričaja u kojem publika dobiva priliku svojim intervencijama utjecati na zbivanja na sceni.

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas da prisustvujete predstavi!

Kampanjom Obitelj bez predrasuda, želja nam je istaknuti probleme s kojima se LGBT osobe (lezbijke, gej muškarci, biseksualne, transrodne i transeksualne osobe) susreću u svojim obiteljima, povećati svjesnost članova obitelji/roditelja o potrebama LGBT osoba, potaknuti veću prihvaćenost ovih osoba u obitelji kao i utjecati na bolju osnaženost samih LGBT osoba. Realizacija Kampanje omogućit će roditeljima i ostalim članicama/članovima obitelji LGBTIQ osoba dostupnost informacijama vezanim uz LGBTIQ tematiku, doprinijeti povećanju razumijevanja za LGBTIQ osobe te smanjenju predrasuda i diskriminacije prema pripadnicima/cama seksualnih i rodnih manjina od strane njihovih obitelji. Dugoročno gledano, Kampanja ima za cilj smanjenje homo/bi/transfobije, kako u obitelji, tako i u društvu, te promicanje ljudskih prava LGBT osoba.

Više o Kampanji na: www.obitelj-bez-predrasuda.info.

Lezbijska organizacija Rijeka „LORI“
Dolac 8
51 000 Rijeka
Tel/fax: +385.51.212186
Mob: +385.91.5934133
E-mail: loricure@yahoo.com
www.lori.hr; www.obitelj-bez-predrasuda.info

Kampanju za smanjenje diskriminacije i prihvaćanje pripadnika/ca seksualnih i rodnih manjina u obitelji su financijski podržali Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i Global Fund for Women.