Evo jedinstvene prilike za sudjelovanje u izgradnji predstave i u samom izvođenju! Želite da se vaše iskustvo ili dio vašeg iskustva uklopi u priču? Mislite da možete pridonijeti? Želite glumiti? Kreativne/i ste i puni ideja? Ovo je vaša prilika :). Za sudjelovanje u izradi ili izvedbi predstave nije potrebno nikakvo glumačko iskustvo već samo volja i malo vašeg vremena!
Performanse će Lezbijska organizacije iz Rijeke (LORI) organizirati u suradnji s udrugom Alarm koja ima bogato iskustvo s ovakvom vrstom kazališta. Neke od tema koje je Alarm do sada obrađivao u svojim predstavama su: nacionalizam, radnička prava, spolna diskriminacija, diskriminacija na osnovi seksualne orijentacije, cenzura, obiteljsko nasilje i druge.

Priprema predstave odvijala bi se tijekom 6. mjeseca, a prve izvedbe održale bi se u 7. mjesecu u Rijeci. Nakon toga održale bi se još 2 predstave izvan Rijeke (najvjerojatnije u Puli i Zadru).

Dakle, ako želite malo glumiti i zabaviti se, možete nam se javiti na e-mail adresu loricure@yahoo.com ili na mobitel 091/593-4133. Molimo sve zainteresirane da se jave najkasnije do 10.06.2007.

Unaprijed zahvaljujemo na vašem doprinosu i veselimo se zajedničkom radu 🙂

Vidimo se!

Udruga LORI