Queer Zagreb počastit će vaše bubnjiće setom lakih lezbijskih nota! Le zbor i Bura Benda samo za Vas u utorak 8.5. u 22h u BP Clubu.

Image

Le Zbor prvi je zbor koji okuplja LGBTIQ osobe, a otvoren je i za sve ostale podržavatelje i zainteresirane da se uključe u ovu lijepu pričo o uglazbljenom aktivizmu. Nakon uspješnog nastupa na Queer Zagrebu 2006, zadovoljstvo nam je ponovno ugostiti ovaj fenomenalno zabavan zbor i uvrstiti ga u program i ove godine.
Riječi pjesama udruga Dodir će prevoditi na znakovni jezik.

Ovaj put, konceptualno smo otišli korak dalje spajajući zborsko pjevanje Le Zbora sa natupom Bura Benda što će dati i malo žešću notu cijeloj večeri. Bura Bend je umjetnička inicijativa ženskog queer nogometnog tima Bura. Njihova teorija, a teoretiziranje je izgleda nemoguće izdriblati u ženskom nogometu, nastala je na temeljima post-struk-tur-a-liz-(ma!) i kritičke rekonstrukcije s korijenima valjanja po blatu i naganjanja lopte.

Sve u svemu, poznavajući rad i jednog i drugog umjetničko – aktivističko – sportskog koncepta, bit će višestrukog O-smjehivanja.